اولین سرویس ADSL با پهنای باند 1.1MHz در مدار پایانی ارائه شد که بعدها با رشد این تکنولوژی و ارتقاء آن به +ADSL2 این پهنای باند به 2.2MHz رسید. جهت انتقال همزمان صوت و دیتا پهنای باند موجود به در ADSL به شکل زیر تقسیم میشود که شامل سه قسمت مجزا خواهد بود:
در حقیقت کاری که انجام میشود تقسیم پهنای باند موجود به کانالهای 4312.5Hz است. حال اینکه چه تعداد از این کانالها به باندهای ذکر شده اختصاص مییابد به دو عامل بستگی دارند:
1- بستر ارتباطی
2- نوع Annex
همچنین نحوه تخصیص کانالها منجر به “نرخهای انتقال داده مختلف” و “مسافتهای متفاوت در انتقال داده” خواهد شد.
بستر ارتباطی:
نوع Annex تعیین شده در ارائه سرویس:
در واقع شرکت ارائه دهنده سرویس با مشخص کردن Annexهای متفاوت مشخص میکند که چه تعداد کانال برای دانلود کاربر و چه تعداد برای آپلود کاربر در نظر گرفته شود.
انواع متداول Annex عبارتند از:
در شکل ریر طرح تقسیم فرکانسی انواع Annexها را میتوان به تفکیک مشاهده کرد.
7 پاسخ
مطلب خیلی خوبی بود.
لطفا اگر امکانش هست در مورد ISDN تو یه پست دیگه توضیح بدید.
ممنون
ممنون.
حتما در اسرع وقت پست موردنظر اضافه خواهد شد.
سلام دوست عزیز من میخواستم بدونم تغییر annex به تجهیزاتی بر میگرده که شرکت سرویس دهنده تو مخابرات منطقه شما گذاشته یا نه میتونه تغییر بده خودش بعد با تغییر annex روی میزان نویز خط مثل snr تاثیری میزاره یا نه چون الان دو شرکت مختلف اینترنت من دارم یکی شون annex a هستش و دیگری annex m و اونی که m هستش سرعتش بالا تره
دوست عزیز annex m ور میداره کمی از پهنای باند downstream رد میده به up stream ولی از اونجایی که annex a تا ۱.۵ مگابیت کشش upstream داره و اینترنت های ما معمولا بالای ۱ مگابیت upstream ندارند پس annex a بهتره هم سرعت بالاتری میده هم snr بهتری
این تو تجربه برای من ثابت شده
سلام ممنون مفید بود
خیلی روان و عالی توضیح داده شده است با سپاس فراوان
سلام
خیلی عالی بود
ممنون بابت توضیح ساده و کاملتون .
فقط ی سوالی ،
این نوع annex بستگی به ارائه کننده سرویس هم داره یا همین که تو مودم انتخاب کنم کفایت میکنه ؟
(جسارتا ، در صورت امکان از طریق ایمیل جواب بدین)