توی این playlist نحوه نصب و پیکربندی شبیه ساز GNS3 و همچنین اضافه کردن دستگاههای مختلف به اون رو آموزش میدیم.
ویدیوها در youtube قرار گرفتهاند و برای تماشای آنها باید “دسترسی به Youtube“ داشته باشید.
توی این ویدیوی آموزشی با نصب ماشین مجازی GNS3 و نرم افزار GNS3 آشنا میشیم و روتر میکروتیک نسخه CHR رو به لیست دستگاههای موجود در GNS3 اضافه میکنیم. یک شبکه با استفاده از روترهای میکروتیک ایجاد میکنیم و این شبکه رو با استفاده از قابلیت cloud در GNS3 به سیستم خودمون متصل میکنیم تا بتونیم از روی سیستم خودمون به وسیله نرم افزار Winbox به روترهای داخل GNS3 وصل بشیم.
توی این ویدیوی آموزشی با محیط کاربری یا همون GUI که مخفف Graphic User Interface هست در GNS3 آشنا میشیم. کارهایی ساده ای مثل اضافه کردن وسایل به توپولوژی و وصل کردن اونها به هم رو انجام میدیم. همچنین با گزینه هایی مثل snapshot آشنا میشیم. یکی از قسمتهای مهمی که درباره اون صحبت میکنیم انتخاب console application برای GNS3 هست که برای اون میتونیم از نرم افزارهای مختلفی مثل putty یا teraterm و یا mobaxterm استفاده کنیم.
توی این ویدیوی آموزشی روتر سیسکو 7200 رو به GNS3 اضافه میکنیم. اضافه کردن مدلهای دیگه روتر سیسکو مشابه روتر 7200 هست فقط شما باید فایل image مربوطه رو دانلود کرده باشید تا بتونید از اون استفاده کنید.
توی این ویدیوی آموزشی سوئیچ سیسکو رو به نرم افزار شبیه ساز GNS3 اضافه میکنیم. از این سوئیچ میتونید برای ایجاد کردن labهای مربوط به دوره های CCNA و CCNP استفاده کنید.
توی این ویدیوی آموزشی درباره این صحبت میکنیم که چطوری به تجهیزاتی که داخل GNS3 اضافه کردیم دسترسی به اینترنت بدیم. برای درک بهتر این موضوع قبلش مجبور هستیم درباره کارت شبکه های مجازی در WMWare Workstation صحبت کنیم. در نهایت هم درباره NAT و Cloud در GNS3 صحبت میکنیم و حالتهای مختلف استفاده از اونها رو توضیح میدیم.
توی این ویدیوی آموزشی یاد میگیریم چطور داخل GNS3 ترافیکی رو که روی یک لینک وجود داره Capture کنیم و اون رو داخل نرم افزار وایرشارک (Wireshark) ببینیم. همچنین یاد میگیریم که چطور روی یک لینک delay و jitter و packet loss ایجاد کنیم تا بتونیم شرایطی که ممکنه توی محیط واقعی پیش میاد رو ایجاد کنیم.
توی این ویدیوی آموزشی با نحوه اضافه کردن containerهای داکر به محیط GNS3 آشنا میشیم. توی این ویدیو از imageهای از پیش ساخته شده خود gns3 استفاده میکنیم و در ویدیوی بعدی imageهای اختصاصی رو با استفاده از docker file ایجاد میکنیم.