توی این دوره با پروتکلهایی مختلفی که برای VPN میشه از اونها استفاده کرد آشنا میشیم و میکروتیک یا لینوکس رو به عنوان VPN Server پیکربندی میکنیم. همچنین کلاینتهای مربوط به این پروتکلها رو برای ویندوز، اندروید و آیفون معرفی و پیکربندی میکنیم.
ویدیوها در youtube قرار گرفتهاند و برای تماشای آنها باید “دسترسی به Youtube” داشته باشید.
توی این ویدیوی آموزشی با انواع استفاده از VPN که شامل وی پی انهای site to site و remote access هستند آشنا میشیم. روتر میکروتیک رو به عنوان PPTP Server پیکربندی میکنیم و از روی ویندوز به اون وصل میشیم.
توی این ویدیوی آموزشی با site to site vpn و پیکربندی اون در میکروتیک آشنا میشیم. برای پروتکل VPN ما از PPTP استفاده کردیم اما برای بقیه پروتکلها مثل L2TP و SSTP هم مشابه همین ویدیو باید عمل کرد. از site to site vpn برای متصل کردن شعبههای مختلف یک شرکت به هم میشه استفاده کرد تا کامپیوترهای توی این شعبه ها بتونن به همدیگه دسترسی داشته باشن.
توی این ویدیوی آموزشی روتر میکروتیک رو به عنوان یک L2TP سرور کانفیگ میکنیم و از روی ویندوز به اون وصل میشیم.
توی این ویدیوی آموزشی با VPN سرور SoftEther، پروتکلهایی که پشتیبانی میکنه و مدلهایی که میشه از این VPN Server استفاده کرد آشنا میشیم. این VPN سرور رو روی ابونتو نسخه 22.04 نصب میکنیم و از طریق نرم افزار VPN کلاینت SoftEther به سرور وصل میشیم.
توی این ویدیوی آموزشی SSTP Server رو روی نرم افزار SoftEther فعال میکنیم، Certificate لازم رو ایجاد میکنیم و اون روی ویندوز نصب میکنیم. در نهایت هم از روی ویندوز به وسیله پروتکل SSTP به وی پی ان سرور SfotEther وصل میشیم.
توی این ویدیوی آموزشی روتر میکروتیک رو به عنوان یک SSTP Server کانفیگ میکنیم. برای پروتکل SSTP اگر دو طرف اتصال روتر میکروتیک باشند میشه از certificate استفاده نکرد. ما اینجا چون sstp clientتمون ویندوز هست از certificateهای لازم رو ایجاد میکنیم و ازشون استفاده میکنیم.
توی این ویدیوی آموزشی یاد میگیریم که چطوری میتونیم یه SSL/TLS Certificate رایگان از سایت ZeroSSL.com دریافت کنیم. ما بعدا میتونیم از این گواهی رایگان برای کارهای مختلف مثل یک وب سرور، برای صفحه وب بعضی تجهیزات شبکه مثل محیط WebFig میکروتیک و بعضی پروتکلهای VPN مثل SSTP یا IKEv2 استفاده کنیم.